5.Sezon 2.Bölümü izlemediyseniz bu konuyu okumayınız !
Aşağıdaki resimlerin büyük hallerine üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Capsler 1280x720 boyutlarında yüksek çözünürlüktedir
The Lie
Bölüm adadan kurtulan dostlarımızın dünyaya nasıl bir yalan söyleyecekleri konusunda tartışmalarıyla başlıyor. Hurley istemeyerek de olsa bu yalanı söylemeyi kabul ediyor.

3 yıl sonradayız. Önceki bölümde uyuşturucu ile vurulan Sayid' i götürürken Hurley' i polis durdurur. Polis memuru yabancı olmadığımız birisi Ana Lucia

Zaman yolculuklarıyla bocalayan ada ahalisi ise hayatta kalma mücadelesi içindedirler. Faraday ise nerede ve hangi zamanda olduklarını çözmeye çalışmaktadır.

3 yıl sonradayız. Hurley Ana Lucia' nın tavsiyesine uyup benzinciden bir t-şört alıp giyer. Bu sırada Kate ise Aaron'la beraber avukatlardan kaçmaktadır.

Otel odasında Ben, Jack'den habersiz havalandırmadan birşey çıkartıp gizlice çantasına koyar. Jack' e haplarını attığını söyler.

Hurley Sayid'i evine getirir, polisler ise peşindedir.

Kate telefonda konuştuğu Sun'ın yanına gelir.
Ben ise kasap dükkanında olanlardan haberdar görünen Jill'e Lock'un cesetini emanet eder.

Adadakiler beklenmedik şekilde ateşli okların saldırısına maruz kalırlar.

Sayid'in durumunun ağırlaşması üzerine Hurley'in babası onu Jack' e götürür.
Sun ile Kate ise sohbet ediyorlardır.

Jack Sayid'i hastaneye getirip müdahale eder. Ben' i ise durumdan haberdar eder.

Adada ise Sawyer ve Juliet kurtulduklarını düşünürken onlara saldıranlara yakalanırlar. Ama Locke tam zamanında gelir.

Ben Hurley ikna etmek için evine gelir ama Hurley kabul etmeyip ilginç bir şekilde polise sığınır.

Ben kilisenin alt katında ada ile ilgili fiziksel çalışmalar yapan Ms.Hawking' in yanına gelir ve herşeyi 70 saat içinde yapmak zorunda olduğunu öğrenir.

SORULAR
DİKKAT ÇEKEN SAHNELER