LOST S05E02 - 5.Sezon 2.Bölüm 'The Lie'

Ayrıntılı bölüm özetleri, gözden kaçırdıklarınız, yüksek kalitede bölüm resimleri burada

LOST S05E02 - 5.Sezon 2.Bölüm 'The Lie'

Postby y4vuz on 22 Jan 2009, 11:27

DİKKAT!
5.Sezon 2.Bölümü izlemediyseniz bu konuyu okumayınız !

Aşağıdaki resimlerin büyük hallerine üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Capsler 1280x720 boyutlarında yüksek çözünürlüktedir ;)

The Lie

Bölüm adadan kurtulan dostlarımızın dünyaya nasıl bir yalan söyleyecekleri konusunda tartışmalarıyla başlıyor. Hurley istemeyerek de olsa bu yalanı söylemeyi kabul ediyor.
Image Image Image Image
Image Image Image Image
3 yıl sonradayız. Önceki bölümde uyuşturucu ile vurulan Sayid' i götürürken Hurley' i polis durdurur. Polis memuru yabancı olmadığımız birisi Ana Lucia :)
Image Image Image Image
Image Image Image Image
Zaman yolculuklarıyla bocalayan ada ahalisi ise hayatta kalma mücadelesi içindedirler. Faraday ise nerede ve hangi zamanda olduklarını çözmeye çalışmaktadır.
Image Image Image Image
Image Image Image Image
3 yıl sonradayız. Hurley Ana Lucia' nın tavsiyesine uyup benzinciden bir t-şört alıp giyer. Bu sırada Kate ise Aaron'la beraber avukatlardan kaçmaktadır.
Image Image Image Image
Image Image Image Image
Otel odasında Ben, Jack'den habersiz havalandırmadan birşey çıkartıp gizlice çantasına koyar. Jack' e haplarını attığını söyler.
Image Image Image Image
Image Image Image Image
Hurley Sayid'i evine getirir, polisler ise peşindedir.
Image Image Image Image
Kate telefonda konuştuğu Sun'ın yanına gelir.
Ben ise kasap dükkanında olanlardan haberdar görünen Jill'e Lock'un cesetini emanet eder.
Image Image Image Image
Adadakiler beklenmedik şekilde ateşli okların saldırısına maruz kalırlar.
Image Image Image Image
Sayid'in durumunun ağırlaşması üzerine Hurley'in babası onu Jack' e götürür.
Sun ile Kate ise sohbet ediyorlardır.
Image Image Image Image
Jack Sayid'i hastaneye getirip müdahale eder. Ben' i ise durumdan haberdar eder.
Image Image Image Image
Image Image Image Image
Adada ise Sawyer ve Juliet kurtulduklarını düşünürken onlara saldıranlara yakalanırlar. Ama Locke tam zamanında gelir.
Image Image Image Image
Ben Hurley ikna etmek için evine gelir ama Hurley kabul etmeyip ilginç bir şekilde polise sığınır.
Image Image Image Image
Ben kilisenin alt katında ada ile ilgili fiziksel çalışmalar yapan Ms.Hawking' in yanına gelir ve herşeyi 70 saat içinde yapmak zorunda olduğunu öğrenir.
Image Image Image Image
Image Image Image Image

SORULAR
:?: Adadakiler şuan hangi zamandalar?
:idea: Hangar önünde Faraday-Desmond karşılaşmasında uçak kazasının biraz sonrasındaydılar ama bir taşınma daha oldu.

:?: Kasap dükkanındaki Jill ile Gabriel ve Jeffrey kimler?
:?: Ben ile Ms. Hawking' in ilişkisi nedir?
:?: Ms. Hawking Faraday' ın annesi olabilir mi?
:?: Adadakilere saldıranlar kimler?
:?: Faraday' ın anlattıklarına göre zamanın akışına müdahale edilemiyordu. Peki ateşli oklarla saldırıda neden ölenler oldu?

DİKKAT ÇEKEN SAHNELER
:arrow: Geçmiş bölümlerde ölen Ana Lucia Hurley'i durduruyor. Tabii bu Hurley'in gördüğü hayallerden biri.
Image Image

:arrow: Ben, Jack'den habersiz havalandırmadan birşey çıkartıp gizlice çantasına koyuyor.
Image

:arrow: Charloote'de hastalığın belirtilerinden hafıza kaybı başlar.
Image

:arrow: Miles yeni ölmüş bir domuzla döner. Acaba bu domuz ilk bölümlerde Sawyer' in vurduğu domuz olabilir :o mi
Image

:arrow: Adadakiler beklenmedik şekilde ateşli okların saldırısına maruz kalırlar. Saldıranlar Dharma ve the Others'dan farklı giysilere sahipler. Fransız kadının bahsettiği ekip olabilir.
Image Image

:arrow: Ben kasap dükkanında olanlardan haberdar görünen Jill'e Lock'un cesetini emanet ediyor.
Image

:arrow: Ms. Hawking'in bilgisayarı adadakilere benziyor ve kenarında dharma logolarına benzeyen bir resim var
Image

:arrow: Ms. Hawking adanın yerini tespit ediyor.
Image Image

:arrow: Ms. Hawking' i S03E08'de Desmond' ın yüzük almak için girdiği dükkandan hatırlıyoruz. Hawking Desmond' a olacakları anlatmış, ardından Desmond Penny'den ayrılıp gemi yolculuğuna çıkmıştı
Image Image

:arrow: Lost S05X02 Bölüm Özet Videosu "Ada"

:arrow: Lost S05X02 Bölüm Özet Videosu "Ada dışı"
y4vuz
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Fav. Character: Desmond Hume

Return to 5. Sezon